Onze

Diensten

Onze

Container transport

Met onze uitgebreide expertise op het gebied van containertransport, vervoeren wij uw containers zorgeloos van en naar de gewenste bestemming. 

ADR transport

ADR transport, oftewel het vervoer van gevaarlijke stoffen, is geen makkelijke klus. Vanwege de inhoud, de mogelijke gevaren en wettelijke vereisten.

Reefer transport

Bepaalde producten goederen moeten uitsluitend onder gekoelde en/of bevroren omstandigheden worden vervoerd.  De temperatuur bewaking is essentieel.

Geconditioneerd transport

Heeft u een bederfelijk product dat omgevingsgevoelig is? Dan is geconditioneerd transport voor u een verstandige keuze. Onze moderne wagens hebben dit.

Schuifzeiltransport / tautliners

Het vervoer van goederen met ppl afwijkende en brede omvang zonder gebruik van containers eist de juiste en efficiënte aanpak. Schuifzeiltrailers zijn een must.

Beveiligd transport

Het transport van bepaalde goederen eist extra aandacht, omdat ze hogere waarde hebben of gevoeliger zijn voor diefstal. De transporteur van uw goederen moet betrouwbaar, alert en ervaren zijn.

Internationaal transport

Heeft u een lading die u van of naar naar een buitenlandse bestemming wilt laten vervoeren? Vale Logistics is in alle opzichten een perfecte keuze voor u!

Dieplader transport

Het transport van hoge en zware goederen is een pittige opgave. Echter, met het gebruik van de juiste techniek zijn zwaardere ladingen zonder problemen te vervoeren door Vale Logistics. 

Op- en overslag

Naast het vervoeren van de goederen is de op- en overslag daarvan een belangrijke schakel binnen het transport. 

Vale Logistics biedt vele logistieke oplossingen voor u op maat.

Benieuwd wat Vale voor u kan betekenen?